Nyheter!

 

2009 03 12.

         Det blir tyvärr inga valpar. Karru är inte dräktig.                Läs mer på Valpar


 Vi får glädja oss över att hon fick

      Arnes Vandringspris för år 2008's bästa bruksbriard                                                                  

     och blev      

årets 2:a bästa Allroundbriard (Sv. Briardklubbens vandringspris).  

 

2009 02 10.

Karru är parad med den franske charmören Viking !
(Viking Noir De La Tour Saint Genin)
Läs mer på Valpar!  

2009 01 26.

Karru har börjat löpa!  

 

JANUARI 2009. 

ÄNTLIGEN!!!!

Äntligen har vår sida blivit klar att skjutas ut i cyberrymden. Ja, riktigt färdig är den förstås inte. Det fattas fortfarande en del sidor och andra ska kompletteras. Dessutom dras den alldeles säkert med en hel del barnsjukdomar, som kommer att behöva kureras. Vi har redan åtgärdat en del men vet också, att den inte fungerar som det är tänkt på alla webläsare. Sidan har stått på Önskelistan väldigt länge, varit på Planeringsstadiet lika länge för att sedan fastna i Produktionen.

Det är tack vare mina söner, som gav mig sidan i födelsedagspresent, som den nu är någorlunda klar. Tack Måns, som fixade domänen och Jöns, som hjälpt mig med det tekniska och att praktiskt genomföra mina idéer. Tack också till alla Er, som låtit mig använda Era foton. Hoppas, att Ni alla kommer att trivas på våra sidor och hör gärna av Er med synpunkter!

Sidan kommer att handla om våra två passioner:
vår Trädgård och våra Hundar.
Till en början blir det mest hundar men vi hoppas kunna göra något spännande av trädgårdsidorna också så småningom. Till att börja med bjuder vi på ett smakprov sensommarbilder.

Att sidan till slut ändå blev rymdduglig(?) beror på, att vi (eg. Kennel O'Lydia) planerar valpar efter vår ljuvliga Karru. Senaste nytt kommer ni att kunna läsa här!

Varmt Välkomna!